Keep releasing. Keep becoming

Powerful mantras to keep vibrating higher daily.

In de jaren ’90 voerde de Japanse Dr. Masaru Emoto vele experimenten uit waarbij hij het effect van woorden, gebeden en muziek op de kristallijne structuur van water onderzocht. Hij liet foto’s maken van bevroren waterkristallen nadat ze blootgesteld waren aan verschillende omstandigheden, onder andere door woorden, zowel positieve als negatieve, op stickers te schrijven en deze op flessen water te plakken. De resultaten waren zeer opmerkelijk. Het water dat blootgesteld was aan positieve woorden vormden veel mooiere symmetrische kristallen dan water dat was blootgesteld aan negatieve woorden.

Het ripple effect

Zo zijn er nog meer experimenten bekend die de kracht van mantra’s onderzochten. De rijstoogst in een dorp in de Chinese provincie Fujian zou bijvoorbeeld met 15% gestegen zijn, sinds de boeren mantra’s over de velden lieten horen. Dat schreef de Global Times.

En in de stroming Applied Positive Psychology (onder andere te volgen aan de Anglia Ruskin University in Cambridge) wordt gesproken over het vergroten van de beleving van welzijn als “therapie voor diegenen die geen therapie willen”. Het werken met positieve mantra’s wordt als een van de manieren gezien om de welzijnsbelevenis te vergroten.

Op de kleding van Daily Mantra zijn de positieve mantra’s in spiegelbeeld gedrukt, waardoor de tekst naar jezelf is toe gericht, in plaats van naar buiten. Doordat de mantra’s een positief effect op je welzijn hebben, zal je dat uitstralen naar je directe omgeving en uiteindelijk wordt daarmee de wereld een stukje beter.

Onze Mantra’s

Omdat er zoveel mantra’s bestaan waaruit we konden kiezen was het niet makkelijk een selectie te maken. Op een gegeven moment hebben we gekozen voor de mantra’s die nu beschikbaar zijn, deels op intuïtie en deels op surveys die gedaan zijn. De woorden Love and Gratitude bijvoorbeeld, leverde in de onderzoeken van Dr. Emoto de allermooiste kristallen op. Deze woorden zouden fundamenteel zijn voor het leven om te floreren.

Wij staat altijd open voor het ontdekken van nieuwe mantra’s door onder andere te luisteren naar de feedback van onze klanten. Dankjewel voor het ondersteunen van onze filosofie.

Naar de shop Mijn verhaal