Free Man

Selflove by Daily Mantra

Dit shirt is echt voor jou bedoeld, om jou wat meer zelfliefde te geven. Zodat jij dat weer kunt uitdragen in je man-zijn.

Het verhaal achter Daily Mantra

Daily Mantra is een label dat staat voor Love for Self and Love for Planet. Het heeft als missie duurzame kleding te ontwerpen met positieve mantra’s erop afgebeeld, in spiegelbeeld, zodat jij je kan voeden met datgene waar je in gelooft.

Het idee is ontstaan vanuit het verlangen van founder Pieter Schols om dichter bij zichzelf te komen na een heftige periode van een scheiding. In die zoektocht naar zichzelf kwam Pieter erachter dat positieve woorden een helend effect hebben op watermoleculen. En zo kwam hij op het idee positieve mantra’s op shirts te bedrukken, om zo het water dat in ons lichaam zit, als het ware te voeden met deze mantra’s, een heuse daad van Selflove dus.

En omdat Pieter gelooft dat de manier waarop Mannenhart, de organisator achter het Free Man festival, haar waarden uitdraagt in dezelfde categorie valt als zelfliefde en liefde voor de aarde, was de keuze om samen te werken snel gemaakt.

Bestel hier je Free Man shirt