fbpx

Wear what you believe

Slow fashion with love

slow fashion

Love and gratitude

Hier opent binnenkort dailymantra haar webshop. Kwalitatieve, kleurrijke shirts bedrukt met mooie illustraties en teksten geschikt voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Onze shirts zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en geproduceerd volgens duurzaam verantwoorde processen met een zo klein mogelijke impact op natuurlijke grondstoffen en met een zo groot mogelijke betrokkenheid voor medewerkers en communities (Slow Fashion).

mantra

I grow positive thoughts

De shirts zijn bedrukt met positieve illustraties en teksten die hun kracht ontlenen aan de intentie van degene die het shirt draagt. Met de juiste intentie kan de positieve uitstraling van de illustraties en teksten worden opgenomen door de watermoleculen in ons lichaam. Water heeft namelijk het vermogen energie die illustraties en teksten uitstralen tot zich te nemen.

Zo worden onze shirts ineens krachtige tools om jezelf te verrijken met positieve energie, alleen al door de shirts te dragen. Op deze manier willen wij onze bijdrage leveren aan het veranderen van de wereld waarin wij leven.

Stay up2date

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de webshop opent? Laat hier je email adres achter. Heb je een vraag of opmerking? Stuur dan een email naar: info@dailymantra.nl

🍪 We use cookies to give you the best user experience.